Om oss

Hjem » OM OSS

Østfold Bobilutleie AS

Østfold Bobilutleie er Stamsaas Fritids offisielle utleiepartner og eies av Unike Reiser AS. Du finner oss rett innenfor hovedinngangen i Stamsaas Fritids bobilsenter. Gjennom vår utleievirksomhet ønsker vi å spre deres visjon, «Bobilglede», til alle som er nysgjerrige på bobillivet. Flere av våre kunder har begynt hos oss og endt opp med å kjøpe sin egen bobil.  Vi tror grunnen er en kombinasjon av gleden du opplever i en bobil, og den personlige servicen du får hos oss.

Når du leier bobil av Østfold Bobilutleie møter du ryddige forhold og blir tatt hånd om på en måte som gjør selv den mest uerfarne trygg og kompetent nok til å reise på bobiltur alene.

Enten du skal ut av landet eller på Norgesferie, er det praktisk å leie av oss. Fra Sarpsborg har du kort vei til Sverige, Oslo og Bastøfergene mellom Moss og Horten. Privatbilen kan du parkere trygt hos oss mens du er på tur.

Undersøkelser fra Norsk Caravanbransjeforbund viser at frihetsfølelsen du får av å kunne reise hvor du vil, er det norske bobilister verdsetter høyest med bobillivet. Har du ikke prøvd bobil før, har du sjansen nå. Book en leiebil og smak på friheten. I en bobil fra Østfold Bobilutleie er du fri som fuglen.

Rull til toppen